Contact Info
an image
SC AUTO KLIMATIC SRL
Str. Axente Sever Nr 10, Lazu/Constanta

Email: autoklimatic.office@gmail.com
office@autoklimatic.ro

Mobil: +40 744 360 445
Servicii


Fiecare firma este diferita si are propriile sale nevoi legate de climatizare, refrigerare si incalzire stationara a parcului auto. Analiza autoturismelor si identificarea punctelor in care activitatea acestora poate fi eficientizata prin detectarea la timp a problemelor si prin intretinerea periodica, sunt primii pasi ai specialistului frigotehnist. Apoi, in fiecare punct unde se impune se selecteaza atent solutia optima ce asigura cel mai ridicat ROI (Return of Investment).

Bineinteles ca serviciile oferite de noi nu se opresc aici, noi facem si livrarea acestor echipamente precum, montarea si mententanta pe intreaga lor perioada de viata. Ca si solutii putem exemplifica aici dotarea cu sisteme de incalzire stationara, sisteme frigorifice, sisteme de climatizare, piese si consumabile priviind sistemele de climatizare ale acestora cat si alte echipamente si bineinteles solutiile de intretinere adecvate ce fac intrega dvs afacere si iti continue ritmul ascendent.

Serviciile oferite de firma noastra sunt:
             °     Mentenanta
             °     Montaj
             °     Reparatii
             °     Diagnoza

Asadar daca aveti intrebari, probleme sau doriti sa achizitionati sisteme de climatizare si refrigerare pentru autoturismele dvs nu ezitati sa completati acest formular si un angajat al firmei noastre va va contacta in cel mai scurt timp.

Sistemul de aer conditionat al masinii poate fi verificat si intretinut periodic. Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni foarte seriose, respectiv sa afecteze ceea ce numim inima sistemului si anume compresorul. Prin distrugerea compresorului sunt afectate toate componentele sistemului.

Multi oameni si intr-adevar multe garaje nu iau in considerare importanta intretinerii preventive a sistemul de aer conditionat al masinii deoarece este un concept relativ nou pentru Romania.

Verificand instalatia A/C anual limitati riscurile de a avea defectiuni majore. in acest fel evitati costurile marite de reparatie.

Toate sistemele pierd anual in mod natural 10-15% din cantitatea de refrigerant. Daca problema este tratata necorespunzator economia de combustibil va fi deasemenea afectata cand sistemul este pornit. Compresoarele angrenate de catre motor functioneaza mai greu pentru a genera temperatura corecta atunci cand nivelul refrigerantului este scazut. Acest lucru va poate costa mai multi bani. Aditional, nivelul scazut al refrigerantului mareste probabilitatea de defectare a componentelor, parametrii anormali de functionare, odata cu prezenta gazelor non-condensabile (aer) in instalatie.

Scopul firmei noastre este sa asigure operatiuni de intretinere si reparatii la cele mai inalte standarde si a trata clientii in modul cel mai prietenos. Folositi datele continute in Contact si vom raspunde prompt tuturor solicitarilor.